divendres, 6 de gener del 2012

Dia de #Reis, les subvencions de les escoles de #música d'Amposta i els interins segons Aguirre #crisi

Amposta: Cavalcada de ReisAcaba el dia de Reis, dia d'il·lusió per als menuts, dia d'il·lusió per als grans. La tradició dels regals no es perd, la tradició per regalar converteix la il·lusió de rebre en la il·lusió de donar, la il·lusió dels menuts ens fa recordar quan nosaltres n'érem.

Ahir Cavalcada. La d'Amposta, des de que en tinc consciència, sempre havia començat amb els Reis venint pel riu. Aquest any no. Uns rumors diuen unes coses, uns unes altres. Motius econòmics. 20.000 euros en una campanya de la capitalitat comercial de les Terres de l'Ebre, de discutible gust i efectivitat, i no es pot començar la Cavalcada pel riu?

Parlant d'Amposta, publica El Punt que les societats musicals de la ciutat no han rebut la subvenció de quasi 50.000 d'euros que havia de donar el departament d'Ensenyament. Recordem que en campanya electoral l'alcalde va anunciar la subvenció, volent desacreditar qualsevol que demanés la creació de les escoles municipals de música. A dia d'avui, les escoles municipals de música, si no tot allò que havien de cobrar, han cobrat. En canvi, la fantàstica subvenció utilitzada electoralment, no ha arribat. Però, com que governa qui governa, i per majoria absoluta, ja està bé.

Canviant de tema. Esperanza Aguirre opina que els interins són treballadors públics posats a dit per desacreditar-los i justificar que s'amortitizin les seves places o se'n redueixin els sou. No sap o no vol reconèixer però, que els interins també compleixen el criteri d'equitat d'accés a la funció pública, havent de formar part d'una borsa de treball a la qual s'accedeix si es compleixen els requeriments mínims, i dins de la qual s'ocupa una posició en funció dels mèrits aportats i el temps treballat. Que algú pugui fer trampa i saltar-se el criteri de borsa per adjudicar una plaça interina és una cosa. Qui ho sàpiga ho ha de denunciar. Que Esparanza Aguirre digui que els interins entren a dit serà perquè a la Comunitat de Madrid ella ho permet, no? I si ella ho permet hauria de donar explicacions. I acabo. Un governant que parla de gent que entra a dit desacreditant-la -encara que no sigui cert que entrin a dit els funcionaris- i que al mateix temps nomena a dit alts càrrecs que cobren una barbaritat, quina autoritat moral té?

Finalment, Goldman Sachs diu que les retallades del govern espanyol empitjoraran el creixement econòmic. I al mateix temps veu amb bons ulls que les mesures ajudin a reduir el dèficit. Cinisme pur.

Help those suffering in the Horn of Africa