dilluns, 30 de gener del 2012

Ajustos a #Amposta, la vaga general de #Rajoy i l'autogol de Jordi Pujol #Estatut #crisi

En un any l'Ajuntament d'Amposta ha passat de parlar de superàvit d'un milió d'euros a parlar de preparar un pla de tresoreria, de reduir el pressupost i de tenir alguns problemes de liquiditat. De fet, en un any ha passat el partit que governa, exercint de govern en funcions, de presentar en campanya electoral les obres del nou CAP i una subvenció de la Generalitat a les escoles de música, a veure com la realitat demostrava que eren promeses electorals que no es complirien. Però, el rendiment electoral ja s'ha aconseguit i ara, com deia ma iaia, "al cul me les fots".

Rajoy avui ha estat caçat per les càmeres en una conversa informal sobre les reformes que ha de presentar, i sobre la reforma electoral admetia que li costarà una vaga general. Si ho té tan clar no em vull ni imaginar què posarà sobre la taula.

Jordi Pujol diu que amb l'Estatut ens vam marcar un autogol. Calla! No m'ho hauria pensat mai! La foto de Mas i Zapatero a la Moncloa és el millor record del gran autogol que ens vam marcar, tot i presumir de ser uns grans estadistes. Fa gràcia perquè l'any 2006 el mateix Jordi Pujol afirmava que el resultat de les negociacions Mas-Zapatero havien evitat que ens marquéssim aquest autogol. De fet, el propi Pujol elogiava el paper de Zapatero aleshores.

Help those suffering in the Horn of Africa