dilluns, 1 d’octubre del 2012

La tragèdia de la #crisi

Drames familiars de la crisi. Un home paraplègic i amb càncer abandona el tractament per poder donar de menjar als seus fills. L'administració reconeix que ell no ha de pagar la medicació però, per problemes administratius -algú acusarà els informàtics potser- quan va a la farmàcia li toca pagar. Això, junt amb la reducció de prestacions, els condemna a passar-ho molt i molt malament. Ha de mantenir els seus fills, un d'ells en estat vegetatiu quasi des de naixement, i l'altra amb paràlisi cerebral. Governants i alimentadors de l'espiral d'austeritat no pensen que algun dia poden trobar-se ells en una situació límit. De fet n'estan segurs.

Des de Brussel·les, amb la vinguda del comissari Olli Rehn a Espanya, ens diuen que l'Estat podrà complir amb l'objectiu de dèficit gràcies a les reformes de Rajoy. És igual que ens ofeguin, ells tenen flotador.

Mentrestant a Catalunya continua parlant-se de la caiguda de PSC i PP a les enquestes, i la pujada de CiU. Ei, avant, després si ens retallen encara més que no es queixi ningú, havent alternatives sobiranistes.