dimecres, 17 d’octubre del 2012

#independència , #sabres i #petitsartistes

L'estratègia de la por, els FUD (fear, uncertainty and doubt) fa setmanes que va per rebatre les tesis independentistes. Vam sentir en un moment que no es podrien pagar les pensions, quan les pensions es paguen amb els sous de qui treballa, no amb els diners acumulats a les arques de la Seguretat Social. Ahir Alícia Sánchez Camacho deia que els títols universitaris catalans deixarien de tenir validesa si esdeveníem independents, cosa que va rebatre el secretari d'Universitats recordant-li que els títols catalans els reconeix l'agència catalana AQU i tenen reconeixement universitari. Cagada de la cap de llista del PP però, que no esmenarà perquè l'objectiu és escampar merda, fer soroll, no argumentar i debatre, això no interessa.

Un coronel espanyol que és president de l'associació militar AME, a la televisió holandesa deia que cal proclamar l'estat de guerra contra Catalunya. És el sentit de la disciplina, parlar quan qui ho ha de fer són els seus comandaments i, sobretot, les autoritats civils, que és a qui han de retre comptes. I aquí no passa res. Mentrestant, la portaveu del Consell General del Consell Judicial no admet d'entrada que Artur Mas cometria cap delicte si convoqués un referèndum, i també s'ha mostrat preocupada per la reforma del Codi Penal, per semblar dirigida a resoldre temes d'interès mediàtic i no tant a millorar-lo. Al militar no li diran res però, a la vocal del CGPJ no m'estranyaria que la critiquessin sense miraments.

I el cas del programa "Petits artistes" de Canal 21 continua sent actualitat. L'ús que en va fer Tele 5, tergiversant la realitat, sumat a l'ús fora de lloc d'Intereconomia, hauria de ser motiu de queixa, si no de denúncia -haurien de dir-ho experts- per part del canal i dels pares de les criatures amb qui s'han passat alguns opinadors. No tot s'hi val. Ahir també se sabia que Telepizza ha eliminat tota la publicitat de la cadena per haver incomplit les condicions del programa parlant de política. No sóc partidari de boicots però, si un et boicoteja per motius polítics, sabent que és injust lo que fa, potser caldria plantejar-se boicotejar-lo, demanar que la gent de Tortosa no compri més a la cadena de pizzeries, no?

Help those suffering in the Horn of Africa