dimecres, 10 d’octubre del 2012

Un #PSC que s'enfonsa, #Gibraltar i #EspañolizarES #independència

El PSC s'enfonsa en la tendència electoral i segons el CEO quedaria com quarta força al Parlament després de CiU, ERC i ICV. Ja veurem si les eleccions confirmen l'estadística. L'estratègia del PSC, ahir es va demostrar a Madrid, continua sent alinear-se amb el PSOE. No els estranyi després sortir mal parats davant l'opinió pública catalana. Mira que votar en contra que es permeti que la Generalitat convoqui referèndums...

Espanya, mentre no vol sentir parlar d'independència, sí que vol parlar de Gibraltar. I el ministre principal de Gibraltar, parafrasejant el Rei, ha titllat de quimera pretendre recuperar Gibraltar. Fa mal, oi?

Nou ridícul d'un ministre espanyol. El ministre de cultura i educació, que sovint demostra no ser digne del seu càrrec, confessa que la seva intenció és espanyolitzar els alumnes catalans. No serà per la llengua perquè els resultats en llengua castellana a Catalunya no pot dir-se que siguin evidentment dolents per culpa de la llengua catalana. Serà més aviat una forma d'adoctrinament de fer més espanyols els alumnes. I això ho vol un govern que va carregar contra l'assignatura d'Educació per a la ciutadania per adoctrinadora. Patètic. Quan trigarà a dimitir aquest ministre?




Help those suffering in the Horn of Africa