divendres, 1 de juliol del 2011

#crisi Escorcollen la seu de la #SGAE, anem a #120 i pugen llum, aigua i gas

Notícia del dia l'escorcoll a la seu de la SGAE feta per la Guàrdia Civil i l'ordre de detenció del seu president, Teddy Bautista,per apropiació indeguda, el dia en què els socis l'han escollit novament per presidir l'entitat. A partir d'aquesta detenció Twitter ha tingut un gran nombre de missatges sobre la SGAE, sobre articles antics relacionats amb els seus negocis,... Però, com que fins que no es demostri el contrari no es pot titllar ningú de culpable, hem d'esperar veure el final de la història.

Avui ja es pot circular a 120 km/h per autopistes i autovies. Els que ja ho feien tenen un marge de 10 km/h més per passar-se de la ratlla. Qui no podrà respirar una mica per fer trajectes llargs, sobretot si són pagant.

Avui també s'ha pujat el rebut de la llum, l'aigua, el gas natural i el butà. I això que comencen les rebaixes.

A Amposta Catalunya Caixa ha tancat l'oficina de Caixa Catalunya del costat de la plaça del Mercat, entre altres que s'han tancat arreu del país. Això sí, l'oficina de Caixa Tarragona que quedava a l'altra banda de carrer, uns metres més enllà, continua oberta. Sembla, des del punt de vista pràctic, lògic que no quedin dues oficines de la mateixa entitat tan prop, tot i que La Caixa també té dues oficines properes al mateix carrer.

Les compres i feines prèvies de l'intent de transvasament del Segre són investigats pel Tribunal de Comptes espanyol per veure si va haver irregularitats per part de l'ACA. Si acabés establint-se que així ha estat -la notícia diu que la Fiscalia de Barcelona en va detectar però, no infraccions penals-, seria una mala notícia més, sumada a l'intent, per part d'un departament gestionat per un partit d'esquerres, ecologista i antransvasista, de fer un transvasament del Segre.


Creative Commons License + GNU FDL