dissabte, 23 de juliol del 2011

Atemptat a #Noruega, #crisi i els productes del #Delta a Internet

L'atemptat d'ahir a Noruega, un país que tenim per un país on mai no passa res, és la notícia, la notícia negativa del dia. Ahir llegia que havia hagut un atemptat prop de l'oficina del primer ministre a Oslo però, després, la mala notícia es va agreujar amb la gran quantitat de morts a l'illa d'Utoya, joves entre 14 i 17 anys. Tantes vides perdudes per l'acció d'algú sense concsciència.

Després de l'aprovació del segon rescat de Grècia amb participació privada, l'agència Fitch, diu el diari Público, intenta frustrar-lo. No és que m'agradin les accions de les agències de qualificació de deute però, els experts que col·laboren a les diferents tertúlies radiofòniques o que escriuen als diaris expliquen des de fa temps que Grècia està en una situació tan difícil que no creuen que acabi podent pagar el seu deute i que, s'acabarà fent una fallida controlada. La pregunta és si això és dolent o més dolent que una altra opció, si la hi ha.

El Punt avui parla d'un nou web ebrenc per vendre per Internet productes del territori. Gastrodelta és un lloc on es poden trobar productes del territori, acompanyats d'informació del productor que l'hi posa a la venda. És com un gran mercat en línia, una molt bona iniciativa. Una iniciativa que hauria pogut sorgir en l'àmbit ampostí del projecte Ciutat Digital i que no s'ha sabut plantejar.

Creative Commons License + GNU FDL