dimecres, 20 de juliol del 2011

#política #Camps dimiteix, i la fam a l'#Àfrica #crisi

Avui el cas dels tratges del president valencià havia de ser notícia perquè dos dels ex-alts càrrecs imputats pagaran la multa pel delicte que se'ls imputa. A partir d'aquí quedava veure quins passos faria Francisco Camps. Ricardo Costa semblava que també es declararia culpable. Semblava que Camps també sembla  pagaria. Si pagava, el president valencià es reconeixeria culpable, mentre que si no pagava encara podria defensar la seva innocència -que la té fins que no es demostri el contrari-. Però, com que al PP no li interessa allargar el tema i veure Camps a la banqueta dels acusats, sembla que les pressions s'han fan més grans. Com diu Vilaweb, Las Provincias i El Mundo s'han afegit a les pressions. La veritat és que sorprèn entrar al web d'El Mundo i trobar-te notícies sobre el tema.

Però, la bomba informativa ha estat la dimissió del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, després de convocar una roda de premsa aquesta tard i desdir-se del pagament de la multa com els altres imputats. Diu que ho ha fet per evitar perjudicar la candidatura de Rajoy a presidir el govern espanyol. Però, a la vegada ha donat arguments al PSOE per furgar a la ferida. A més, si el PP quasi que sense fer campanya sembla que guanyarà les eleccions espanyoles, per la mala gestió de Zapatero.

Felip Puig és un altre membre del govern que alimenta la desviació de temes, parlant del CAT a les matrícules. Com deia l'altre dia, és tan important que ara tots els catalans i catalanes estarem pendents de si posem o no el CAT i si ens multen. Podem fer una acampada fins i tot, que segur que se sumen uns quants consellers.

El Mundo parla avui d'un acomiadament declarat improcedent d'un treballador del Servei Meteorològic de Catalunya perquè les causes de l'acomiadament havien estat causes organitzatives i econòmiques. Sembla que els acomiadaments a l'administració pública al·legant la situació de crisi podrien no ser tan fàcils.

Acabo. Si aquí tenim crisi a l'Àfrica la sequera que estan patint a la regió de la Banya d'Àfrica és d'unes dimensions brutals. La manca no només fa abandonar criatures acabades de néixer als vorals dels camins. Els adults es lliguen cordes per pressionar l'estòmac i evitar la sensació de fam, camí d'una mort probable (via Menéame). Notícies, males notícies, sobre la situació de persones que ho passen, de llarg, pitjor que nosaltres.

Creative Commons License + GNU FDL