dijous, 30 de juny del 2011

Les galeries comercials d'#Amposta #crisi #salut

Llegeixo que l'associació de comerciants de les galeries Futuro Ciudad Amposta es queixen de les crítiques rebudes cap al complex comercial per part del PSC, acusant-los de fer guerra de partits contra CiU, perjudicant els 30 comerciants del centre. Fins i tot amenacen d'emprendre accions legals si els polítics no són respectuosos. La veritat és que no he vist una manca de respecte envers els comerciants si no una crítica sobre el conjunt de zona comercial, per com s'han fet les coses. No negaré que algunes crítiques semblaven oportunistes políticament. Com ciutadà jo també he criticat el centre, he criticat el nom però, malgrat això, hi vaig a comprar. Sembla que si de forma electoralista s'utilitza el projecte de zona comercial no hi ha problema i al contrari sí.

A Madrid avui el PSC ha tornat a votar contra la petició dels diners del fons de competitivitat al govern. Voleu dir que tenen ganes de canviar d'actitud els socialistes catalans?

Finalment, avui a la ràdio escoltava la notícia sobre la recomanació del ministeri de Sanitat de no donar tonyina i peix espasa als infants pel seu elevat nivell de mercuri. Així mateix demanen evitar espinacs i bledes pel seu nivell de nitrats. L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària, com es pot llegir a la notícia, fa 4 anys que alertava d'això però, ho matisa. La tonyina en llauna no té aquest perill i només es fa la recomanació per a infants entre 3 i 12 anys.

Creative Commons License + GNU FDL