dissabte, 16 d’abril del 2011

#crisi #salut #Líbia #Aznar Continua la crisi i Aznar fa costat a Gaddafi

Metges de la sanitat pública continuen argumentant contra les mesures del govern per reduir despesa, basades en retallades, sobretot de reducció d'activitat de quiròfans i el conseqüent tancament de llits. Proposen altres mesures alternatives per estalviar, d'organització interna, de gestió de la despesa de farmàcia o una altra priorització d'activitats però, es posicionen contra unes mesures que no veuen fruit d'una reflexió adequada.

Continuant amb la crisi, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) demana més diners per fer front a serveis que en realitat haurien de prestar administracions superiors. El problema del finançament municipal és important, i més ara que la gallina dels ous d'or, la construcció, ja no és una font d'ingressos destacable.

Si fa poc la ministra Salgado deia que no arribaríem a 5 milions d'aturats, ara el ministre de Treball, Valeriano Gómez, no ho descarta. Un cop més, els ministres espanyols parlen massa. L'ex-ministre Corbacho ja va dir que no s'arribaria als 4 milions i la realitat va deixar-lo en evidència. Ara, tant de bo no sigui així però, li pot passar el mateix a Salgado.

Avui Aznar ha continuat demostrant el seu ideari. Si bé penso que és incoherent l'atac a Líbia perquè fins fa poc Gaddafi era un aliat i un client de la indústria armamentística espanyola, tampoc no és lògic que Aznar critiqui l'OTAN perquè diu que Gaddafi és un amic d'Occident.