dilluns, 18 d’abril del 2011

#crisi #salut #Amposta #LaLiraAmpostina #programarilliure

Ahir comentava la proposta del conseller d'Economia de baixar l'IRPF a les rendes més altes per evitar que marxin a cotitzar a llocs més favorables fiscalment. El Departament d'Economia però, diu que aquesta no és una mesura per a ara si no que es planteja un cop passades les retallades. Sigui ara o sigui més avant, no deixa de ser una espècie d'insult a la intel·ligència, un despropòsit plantejar-ho.

La Lira Ampostina ja ha posat a la venda les entrades per al concert del dia 17 de juny, "La Lira versiona Serrat", on La Lira interpretarà diferents peces de Joan Manuel Serrat, qui cantarà juntament amb la banda un parell d'elles, de forma desinteressada. Aquest concert és una de les accions que es realitzen per ajudar la societat per al finançament de l'escola de música. El web de La Lira ofereix més informació sobre el concert i sobre on comprar les entrades.

Bona notícia, o no tan dolenta, al volta d'OpenOffice. Oracle decideix deixar el lideratge del projecte de programari ofimàtic a la comunitat de programari lliure, amb la qual cosa fins i tot podríem veure unificats un altre cop els paquets OpenOffice i LibreOffice.