dimarts, 5 d’abril del 2011

#crisi Continuen les notícies sobre la retallada de #salut a l'#Ebre

Demà hi ha convocada una mobilització a l'HTVC davant de la proposta de retallada, de marxa enrere, en el sistema públic de salut a les Terres de l'Ebre. Una retallada en un territori que tot just ara començava a veure compensats anys d'abandonament. Patètic. Els partits ja es comencen a sumar a les veus que reclamen fer front a la retallada del sistema públic. I, com reclama ERC, l'alcalde de Tortosa potser hauria d'optar per plantar-se i no seguir les directrius del seu partit. Però, això en aquestes organitzacions polítiques que vetllen més pels seus interessos que pels del país, és difícil de veure.

A l'Ebre, si CiU ja té una història de greuges amb el PHN, aquest cop que podria haver estat diferent veiem que no, que continuen en la mateixa línia. Ahir a Tarragona Artur Mas va ser escridassat quan anava a presentar la cap de llista per a les eleccions municipals. Vindrà a l'Ebre, l'escridassaran? No sé com CiU podrà anar pel país celebrant mítings, que costen un bon grapat de diners o participant en actes diversos on l'alegria que s'hi viu contrasta amb la tristesa per la situació del país. I una altra cosa, per despistar potser, ara sembla que a can CiU s'han tornat independentistes i per això pregonen que participaran en la consulta del 10-A a Barcelona.

Avui la consellera d'Ensenyament negava que hi hagi previsions de retallar places de professorat. Ahir es parlava de 5000 interins entre mestres i professors. La pregunta és si la negació fa referència a tot el personal o només al personal amb oposicions aprovades. I veurem les afirmacions que es fan després de les eleccions municipals.

En un altre ordre de coses, m'ha sobtat veure que Berlusconi vol legalitzar el feixisme a Itàlia. Simplement escandalós.