divendres, 8 d’abril del 2011

#Belmonte #LaLiraAmpostina #crisi Les retallades de #salut a l'hospital de #Móra

Després de 23 anys La Lira Ampostina torna a posar música a l'espectacle de dansa Belmonte, aquest cop a Tortosa. L'any 1988 va ser a Amposta que vam interpretar la música de Carles Santos en l'espectacle de la companyia Gelabert & Azzopardi. Aquesta companyia va recuperar Belmonte l'any passat amb motiu de la celebració dels seus 30 anys. La música gravada en les representacions sense música en viu ha estat des del 1988 la gravada per La Lira l'any 1989 a Barcelona i, aquesta nit serà La Lira la que hi sigui però, en directe.

Avui un altre hospital del territori, el de Móra d'Ebre, és notícia per les conseqüències que pot tenir-hi la retallada de salut. Reduir activitat, tancar quiròfans i consultes a la tarda. I després diuen que no afectarà la qualitat... D'altra banda UGT diu que les retallades podrien posar 7200 persones a l'atur. Quasi res.

Mentres al Japó es tem per una nova central afectada, aquest cop pel terratrèmol d'ahir, sabem que a l'Ebre la central de Garoña augmenta la temperatura de l'aigua més del permès, i a més suposa un perill la dependència de la refrigeració per aigua d'aquesta central.

El director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) i un dels periodistes 2.0 per excel·lència del país, Saül Gordillo, ha estat cessat. Llàstima però, els canvis de govern, malauradament, porten aquests canvis directius.

A la pròpia ACN llegim que Puigcercós diu que no és bo que l'ex-conseller d'Interior Joan Saura i l'ex-secretari general d'Interior siguin investigats al voltant de l'incendi d'Horta. Ho sento però, si el sistema ha de ser igual per a tothom Puigcercós podria abstenir-se de dir res i deixar fer la justícia.

1 comentari:

Joaquim Zaera ha dit...

Però els politics son com "El perro de el Hortelano" Que no depura responsabilitats ni les pensa depurar. O no era aixì? Bé es igual.