diumenge, 6 de novembre del 2011

Vent, pluja, crisi a Grècia i diumenge de campanya #20N #15M #nolesvotes #crisi

Diumenge de vent i pluja. Sobretot vent. Amb raó el concurs tortosí es diu "Ebre, terra de vent". Malgrat tot, no s'ha sentit cap cosa greu amb la forta ventada que hem tingut. En canvi al País Basc sí que han tingut problemes, allí amb les riuades.

Diumenge de crisi. Papandreu finalment accepta dimitir perquè així es pugui formar un govern de coalició a Grècia. Deien a la televisió que des de la Unió Europea s'ha arribat a amenaçar Grècia de fer-la fora de l'euro si avui mateix no tenien un govern de coalició.

Diumenge de campanya. Els mitjans destaquen els missatges que s'envien PP i PSOE. Uns se saben guanyadors, els altres intenten impedir-ho. Tots dos contents del bipartidisme espanyol. Llegeixo que el candidat del PP per Tarragona s'alinea amb el conseller de Salut i també parla d'entrada de la sanitat privada en la gestió del sistema de salut pública. Si al final, excepte per la façana nacionalista, de vegades intentant presentar-se quasi com independentistes, PP i CiU no són tan diferents. El diari ARA, casualment publica un article sobre la vinculació a la sanitat privada del conseller de Salut i els càrrecs en els quals es recolza. Duran critica Felipe González per haver instaurat el PER per guanyar les eleccions, malgrat que alguns mitjans recordaven que CiU va votar a favor quan es va tornar a instaurar. Mentrestant cap dels partits no explica quan està costant la seva campanya electoral, en plena crisi.

Si ja ho tenia clar, en plena campanya em refermo en l'opinió que ni PSOE, ni PP, ni CiU, no es mereixen el meu vot. Segur que m'equivoco i per això vaig contra les enquestes que diuen que el PP tindrà majoria absoluta i CiU no es veurà afectada per les retallades a Catalunya -la quantitat no però, la distribució és cosa del govern català, no de Madrid-. Que hi farem...

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa