dimecres, 9 de gener del 2013

#Duran no ha dimitit

Ahir es coneixia que el cas Pallerols no arribaria a judici. Un acord. Acceptació de culpabilitat, pena mínima de presó, multa i indemnització. UDC ha acceptat haver tingut finançament irregular. Com es recorda des d'ahir, Duran l'any 2000 va dir que si es demostrava que havia hagut finançament irregular d'UDC dimitiria. Però, no ha dimitit i el seu partit tampoc ha mostrat intencions de demanar-li-ho. La pregunta del milió és també si ERC farà alguna cosa davant d'aquesta situació o no. De moment de paraula Junqueras sí que ha deixat anar alguna cosa però, els fets són els que ho diran. Per cert, si dimiteix, a què es dedicarà Duran, tants anys vivint de la política?

La patronal CEOE està treballant en un nou contracte per a joves amb un sou limitat al salari mínim interprofessional. Flexibilitat, moderació salarial. El sou aniria augmentant amb la formació però, no deixa de ser una porta oberta a sous baixos. Com si avui dia la gent cobrés grans fortunes.

El setmanari "Der Spiegel" acusa Rajoy de saquejar el fons de pensions. No sé si tant però, ja ho han comentat experts que un dels usos del fons de pensions ha estat comprar deute espanyol. Un peix que es mossega la cua. Ningú no explica realment quin és l'estat d'aquesta anomenada "guardiola de les pensions", ni què s'ha fet amb els diners que hi havia.