dijous, 17 de gener del 2013

Dimitirà #DeCospedal?

María Dolores de Cospedal va carregar fort contra Artur Mas pel tema dels comptes a Suïssa, que al final s'ha diluït després de les eleccions, almenys de forma temporal. La secretària general del PP va dir l'any passat en la campanya electoral catalana que si algun president del PP o familiars o predecessors tinguessin comptes a Suïssa ella hauria de dimitir. Ahir se sabia que la documentació en mans del jutge diu que l'ex-tresorer del PP , Luis Bárcenas,tenia 22 milions d'euros en comptes a Suïssa. Acabo de llegir que a la documentació de Bárcenas del banc suís apareix relacionat Rajoy. Que no vol dir res però, si fos Mas... Ara el PP és a l'altre costat i segur que de Cospedal ja no parla de dimitir ni de responsabilitats. Ara és l'hora de deixar fer a la justícia.

I ara toca fer peneta i intentar mostrar una imatge diferent. La vicepresidenta del govern dient que tots ens podem veure a l'atur i desnonats. Segur que quan ho diu per dins pensa en el seu trist futur ple d'incerteses, el seu baix sou i la seva temporalitat laboral. S'ha de tenir cara.

Si Duran recorda Cambó, amb les limitacions que els meus coneixements d'història comporten, molts empresaris catalans recorden els empresaris que en aquell temps no volien moviments reaccionaris amb Espanya. La patronal Foment del Treball vol tornar al pacte fiscal i abandonar el camí sobiranista, alineant-se amb Duran. Ells fan la seva guerra.

Ep, si penseu compartir a Facebook una imatge amb un text sobre demanar el protector de tiroides a l'hora de fer-vos una mamografia, suggerit per un tal Dr. Oz, fóra bo cercar a la xarxa i llegir recomanacions en un altre sentit. Acostumem a reenviar coses sense cercar referències, a creure'ns coses que són prou serioses per ser consultades abans amb altres persones, fins i tot anar al metge i fer-los el comentari, si tant de neguit ens dóna. El bloc Radioblog Rx parla del protector de tiroides i dóna arguments i referències per no creure's aquest rumor que s'escampa i causa neguit en les dones que s'han de fer una mamografia.


Help those suffering in the Horn of Africa