dimecres, 4 de juliol del 2012

#Rato, amnistia fiscal i Pajín recol·locada

L'Audiència Nacional admet la querella contra Rato, Acebes i altres consellers de Bankia. Això no vol dir que siguin culpables però, almenys suposo que fonament per a la querella se'n troba. Ara, cal esperar el curs de la justícia.

Si no fas la declaració de la renda o et deixes de pagar algun tribut després t'ho expliquen ben explicat. En canvi, llegeixo que encara es posen més facilitats perquè els evasors de capital no hagin de pagar el 10% per declarar-lo i que hi haurà casos que amb un 1% se'n sortiran. La gran pregunta és, se sap qui són, i se se sap, per què no s'actua?

L'exministra de Sanitat, Leire Pajín, deixa la política temporalment per treballar en cooperació per al desenvolupament. Una persona amb el seu perfil, sense la carrera acabada, ha arribat a ser ministra de Sanitat, ni més ni menys. Ara resulta que compleix el seu somni, i serà segurament per la seva vàlua. Està clar que molts dels que es dediquen a la política, un cop dins van de flor en flor, mai no es queden amb el cul a l'aire, com els pobres mortals que han d'estar pendents de si es queden a l'atur o no, de si poden arribar a final de mes,...