dissabte, 7 de juliol del 2012

Deslocalitzant, retallant, acomiadant #retallades #crisi

Un dels motors econòmics del territori, Antaix, és notícia pel tancament i perquè els treballadors denuncien que la companyia és viable i que en realitat volen deslocalitzar l'empresa. A qui li estranya que les empreses prefereixin deslocalitzar a la recerca de mà d'obra barata, malgrat que això perjudiqui el país?

Rajoy avisa que hi haurà noves retallades al juliol. Es parla un "tsunami de retallades" per divendres vinent. Tremolem. Al mateix temps exigeix que Brussel·les es doni pressa a posar en pràctica els acords del passat Consell Europeu. Rajoy exigint. Un cop més la xuleria espanyola?

Ara que, a Itàlia la cosa és pitjor, i pot donar una idea de per on pot tirar el PP. S'eliminarà 1 de cada 10 places de funcionari i es reduiran províncies, per evitar altres retallades, com pujar 2 punts l'IVA.

Rajoy, a més d'avisar de retallades diu que les que s'han fet -ell en diu reformes només- ja donen fruit, com la reforma laboral. Llegeixo que els acomiadaments per causes objectives, amb 20 dies d'indemnització han crescut un 53% respecte l'any 2011. I tant que dóna fruit la reforma laboral.

Help those suffering in the Horn of Africa