dilluns, 30 de juliol del 2012

La #pobresa que ve amb Rajoy i el programa de #Festes d'#Amposta

El Comitè de Drets Econòmics i Socials de l'ONU alerta que les retallades del govern espanyol afecten de forma greu els més desafavorits. 1 de cada 4 nens viuen en famílies sense recursos. El 21,8% de persones viu en risc de pobresa. Així mateix es demana no retallar en drets laborals. Però, l'ONU no se l'escolten gaire els governs quan toca temes que no interessen. De fet, els fills dels que apliquen les retallades segur que no patiran la pobresa ni seran mai en risc de patir-la, per això no interessa pensar-hi.

Rajoy podria substituir abans d'acabar l'any el ministre Montoro i potser De Guindos, pel descontentament de l'ala dura del PP i de l'empresariat, que encara voldrien més retallades però, de les que no els afecten a ells. El problema és que podem anar a pitjor, encara, i és dir, perquè si arriben ministres més retalladors encara patirem més. No serà una forma de fer bons Montoro i De Guindos?

El PP és un dels partits responsables d'algunes de les meravelles de la crisi que repassa la BBC. Obres ruïnoses que són el símbol de la crisi del totxo, de les inversions sense mesura, com l'aeroport de Castelló o la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València. 

A Amposta ja tenim programa de Festes 2012. Aquest any, en comptes d'acabar en diumenge acabaran en divendres. La crisi. Un programa com el de tots els anys, amb dos dies menys, en comptes de distribuir de forma diferent els actes, concentrant la festa els dos caps de setmana, per no dir que algun dia s'hauria de debatre seriosament el model de festes majors que volem. Es va dir que es reduirien dos dies de bous, que eren els que quedaven fora de programa però, com es pot veure al programa de bous, continuen dos dies de bous fora de programa, dissabte i diumenge. Un programa gens satisfactori i que voldran donar per bo amb l'excusa de la crisi.

Help those suffering in the Horn of Africa