dimarts, 10 de juliol del 2012

Més #IVA i #rescat

Ja ho comentava ahir que el govern espanyol ara ens vol fer empassar que pugen l'IVA per culpa dels que paguen en negre i no fan front als seus impostos. Esperanza Aguirre l'any 2010 denunciava la pujada de l'IVA de Zapatero i també es queixava dels costos que les autonomies han d'assumir per donar els serveis que donen. Una clara contradicció a com actua ara el govern de Rajoy. Però, el PP sempre té arguments per desdir-se'n.

Europa deixarà 30.000 milions per al rescat bancari abans de final de mes i s'exigeixen reformes urgents. El macho ibérico Rajoy ja no surt a treure pit per haver forçat les coses. Ja no pot davant l'evidència que fa allò que li diuen.

Pimec diu que els treballadors públics han augmentat un 5,3% a Espanya entre 2007 i 2011. Catalunya, on s'estan prenent les mesures més dures sobre el sector públic, el pes dels treballadors públics és el menor de totes les autonomies, amb un 10% de treballadors públics, enfront d'un 14,8% d'Espanya i un 25,4% d'Extremadura. Castigar el sector públic amb més retallades és injust. De fet, cal preguntar-se si l'augment del sector públic ha estat abusiu o ha estat una resposta a la manca de treballadors públics heretada dels successius governs de Jordi Pujol. Suposo que hi ha una mica de tot.