dilluns, 30 de maig del 2011

#Rubalcaba entra en joc, #Puig no dimiteix per #acampadabcn

Avui les notícies no són gaire interessants. El dia després de la celebració de la Champions del Barça els mitjans encara en parlen. Però, també es parla de Felip Puig i dels fets de divendres a l'acampada de Barcelona. Felip Puig demana perdó i que investigarà si els Mossos es van passar de la ratlla. Això és el que fa però, no és el que li hauria demanar fer a Saura. Memòria, falta memòria.

Rubalcaba està d'actualitat ara que els socialistes es veuen alleugerits perquè Carme Chacón ha abandonat la cursa per ser la candidata del PSOE. Malgrat que diu que no ha estat posat a dit i que no ha hagut conspiració perquè sigui el candidat, des de fora del PSOE i després d'escoltar les declaracions de Chacón la setmana passada, la cosa no es veu així. Sigui qui sigui el candidat el PSOE ha perdut credibilitat i és molt probable que no guanyi les eleccions el 2012.

Acabo amb una notícia via Menéame sobre un dels majors bancs d'Islàndia que retornarà el 20% dels interessos cobrats als clients amb hipoteca, arran dels beneficis obtinguts pel banc després del col·lapse econòmic. Ho veurem mai aquí? Decidirem mai que les entitats financeres espanyoles no poden carregar els seus problemes a la ciutadania i després no compensar-ho?