dilluns, 16 de maig del 2011

Enquesta sobre les eleccions a #Amposta #ebremunicipals2011

Una enquesta encarregada per Imagina Ràdio situa CiU amb majoria absoluta a Tortosa i també conclou que CiU la perdria a Amposta. Jesús Ferré ha compartit el so de la notícia a Blip.tv. Les persones entrevistades a Amposta han estat 310, xifra que suposa poc més del 2% agafant el cens de l'any 2007, amb la qual cosa cal prendre's els resultats amb precaució. L'enquesta situa els indecisos en més d'un 40%, xifra molt alta. A CiU li atorga entre 8 i 9 regidors, com a ERC, mentres que al PSC li atorga entre 3 i 5. Serà possible veure el final de les majories absolutes de CiU a Amposta? Tant de bo.

Em pregunto encara com els de PxC poden continuar amb el seu discurs xenòfob tan clar sense que ningú faci res. A més, si ahir se sabia que un cap de llista penjava cartells acompanyat d'un subsaharià, podem estar segurs que aquesta doble moral no la podem trobar en altres municipis on PxC va pregonant això de "primer els de casa"?

Avui la notícia als mitjans de tot el món probablement ha estat la detenció ahir del director del FMI, Dominique Strauss-Kahn, acusat d'intent de violació als EUA. Un escàndol doble pel càrrec que ocupa i també per ser el rival de Sarkozy a França pel Partit Socialista Francès.