dissabte, 7 de maig del 2011

En perill les oposicions a #ensenyament secundari, projecte a la #Carrova en plena campanya de les #ebremunicipals2011 #municipals2011

El govern espanyol vol impedir que se celebrin oposicions per cobrir places de professorat de secundària a Catalunya el proper mes de juny. El govern Zapatero, que està collant Catalunya des de fa temps, malgrat que havia de ser el govern amic, diu que Catalunya no pot fer oposicions a secundària i ha demanat la suspensió cautelar. Milers de persones s'han apuntat, han pagat pel dret d'examen i estan estudiant per aprovar uns exàmens que no se sap si se celebraran? És increïble. I després no entendran com és que el PP amenaça amb una majoria absoluta a les eleccions generals.

Notícia preocupant és l'increment del 60% de casos de tos ferina a Catalunya. La vacunació és important i cal que en siguem conscients.
Amposta: Torre de la Carrova

Important és saber que es preveuen actuacions arqueològiques i d'adequació a la zona de la torre de la Carrova. Vaig veure la notícia a la televisió. L'alcalde Manel Ferré parlant de les prospeccions que s'hi fan i parlant del projecte que s'ha redactat amb un pressupost d'1 milió d'euros, per bé que és una bona notícia, no és curiós que ho faci en campanya electoral? És clar, ni és una inauguració ni una visita d'obres. No explicava però, l'alcalde, com és que la zona porta tant de temps descuidada, com es veu a la imatge presa l'estiu passat.

Acabo amb un "descansi en pau" per a Severiano Ballesteros.