diumenge, 15 de maig del 2011

#Amposta torna al segle XXI #MercatALaPlaça2011

Amposta: Mercat a la Plaça 2011Avui, darrer dia del Mercat a la Plaça. Un cap de setmana prou ocupat en participar de la festa i aïllar-se de l'actualitat. És un dir. Ahir a la tarda-nit finalment el mal temps va impedir que es fessin algunes actuacions programades. Avui però, el bon temps ha acompanyat i hem pogut veure els jocs tradicionals al Castell, l'animació pel nucli antic, els Encàrrecs de Miquelet narrat per Jordi Brunet, o el concert de la banda de l'escola de La Lira a la tarda.

L'actualitat però, és inevitable seguir-la, ni que sigui a la nit. Avui milers de persones han sortit al carrer en diferents ciutats, convocades per Internet, per protestar per les polítiques de retallades que penalitzen per la crisi la ciutadania i no tant o no gens, els que per culpa de com han fet els negocis, l'han causat.

Vandellòs II torna a ser notícia per un altre incident que l'ha boligat a fer una aturada. Massa incidents en poc temps a les nostres centrals nuclears.

Notícia curiosa i indignant a la vegada. PxC contracta subsaharians per penjar els seus cartells electorals. Aquests són els que van dient que "primers els de casa"? Aquests són els que diuen que no volen immigrants, ni legals ni il·legals? És que s'ha de tenir cara dura.

I demà comença la darrera setmana de campanya electoral.