diumenge, 8 de maig del 2011

El #magatzemnuclear del PSC, el #referèndum a Escòcia i les #municipals2011

Ahir em vaig deixar de comentar que el socialista Xavier Sabaté vol l'emmagatzemament dels residus nuclears en sec en comptes de fer-ho en piscines. Per a mi és una forma de demanar el #MTC però, sense dir-ho.

Notícia interessant i que haurien de llegir els centralistes de Madrid és la postura del govern anglès davant del referèndum d'independència d'Escòcia. I és que el govern no s'hi oposarà, tot i que farà campanya pel "no". Aquí això no ho tolerarien. Són molt demòcrates però, a l'hora d'aplicar la democràcia s'han de posar límits.

I continua la campanya de les eleccions municipals i autonòmiques -en alguns llocs-. El cap de setmana és el torn de les grans declaracions, dels grans mítings dels dos grans partits espanyols. Uns i altres tirant-se els plats al cap. El PP, amb la sentència del TC sembla, com diu Público, que ha optat per una via més sobre el terrorisme i no tan sobre la situació econòmica. Ells que sempre respecten tan les sentències judicials no s'entén que encara donin voltes al tema. La immigració és un altre element de campanya, element de demagògia i perillós per les reaccions socials que pot generar. I és que els polítics sovint no ajuden a mantenir una societat cohesionada i en pau.