divendres, 6 de maig del 2011

#Bildu a les eleccions #municipals2011, polèmica amb la #Dependència i incident a #VandellòsII

Al final el Tribunal Constitucional (TC) ha permès que la coalició Bildu concorri a les eleccions municipals, de forma que l'esquerra abertzale tindrà presència a les urnes. Els que amb la sentència del TC exigien respecte i acatament, ara haurien d'aplicar-se la lliçó. Penso que ha estat una sentència sorprenent alhora que la veig positiva. No té lògica que un partit compleixi amb el que se li demana a la llei de partits i que encara se li posin pals a les rodes per poder anar als comicis, igual que no té sentit que partits amb missatges xenòfobs i pro-feixistes no tinguin problemes per ser-hi.

Continua la polèmica d'ahir entre l'actual conseller de Benestar Social i Família i l'anterior consellera, per uns expedients que es va anunciar ahir que s'havien trobat arraconats al Departament. L'anterior consellera diu que no estaven arraconats. Al final sortiran o no els expedients a la llum i podrem veure qui té raó?

Sembla que les notícies relacionades amb les centrals nuclears no ens volen deixar tranquils. La central de Vandellòs II està aturada per un problema a la unitat de refrigeració. Tot i ser un incident de nivell 0, no deixa de preocupar trobar-se cada dos per tres amb notícies d'incidents a les centrals nuclears del territori.