dimarts, 29 d’octubre del 2013

PP i UPyD de la mà

PP i UPyD acorden una moció perquè el Congrés dels Diputats declari que cap territori de l'Estat no pot decidir independitzar-se. Una estratègia brillant per fer minvar el nombre d'independentistes a Catalunya. Molt demòcrata, per cert. I si el Congrés dels Diputats canviés de majories i digués el contrari, aleshores titllarien els diputats de traïdors?

Avui, parlant d'independitzar-se i de les estratègies de la por, he llegit que la Comissió Europea ha actuat en comptes de parlar i s'ha declarat apta per negociar l'accés de Kossove a la Unió Europea i Espanya no podrà evitar-ho amb cap veto.

L'enquesta d'El Periódico d'aquesta setmana deia, a més dels resultats electorals, que en cas d'anar separats a les eleccions CDC i UDC, aquesta quedaria fora del Parlament.

El bisbe de Solsona demana perdó per les actuacions de 13tv contra la gent que defensa la independència de Catalunya. No caldria que l'Església hagués de fer aquests actes si es preocupessin d'assegurar-se que tots els seus estaments promouen la pau, l'amor, el perdó, la comprensió. En canvi, massa cops a Espanya es veuen sortides de to i postures poc catòliques. Aquest perdó és més específic que no pas l'ambigu del cardenal Sistach l'altre dia, no volent concretar per allò que l'Església havia de demanar perdó pel passat.