dimecres, 2 d’octubre del 2013

Duran no vol ser professor, que es cobra massa poc

Duran avui ens ha dit clarament que ell viu de la política, que de professió és polític. Ha estat al Matí de Catalunya Ràdio. Ha dit que ell no podria viure si deixava la política. Ha dit que no podria treballar de professor perquè els professors cobren poc i per a ell no n'hi hauria prou. Després que no s'estranyi si la gent li diu de tot. Ja no cal parlar del fet que està promovent el peix al cove, la desactivació del sentiment independentista, i alhora ho nega.

Miguel Ángel Rodríguez ens ha obsequiat amb un dels raonaments seus que tan agraden a determinats sectors. Ell rebaixaria el sou un 30% als funcionaris o n'eliminaria el 30%. Mentre ell va xuclar de la mamella de l'Administració segur que ni s'ho plantejava. Segur que aquests que volen eliminar el funcionariat després veurien bé tornar a cobrir els seus llocs de treball amb personal externalitzat. I hi haurà qui encara li riurà la gràcia, fins i tot gent treballadora.

Rajoy va venent al Japó que Espanya és un país de 50 milions d'habitants amb una alta renda per càpita. Són els brots verds a l'estil PP. Segur que la gent que ha perdut la casa o que les passa morades per passar cada més veu reflectida a la seva butxaca aquesta alta renda per càpita. Quina incompetència.

Fa gràcia. Israel desaira Madrid. Obriran el primer consolat a Europa i ho faran a Catalunya. Cridarà el ministre Margallo a l'ambaixador per estirar-li les orelles?