diumenge, 13 d’octubre del 2013

#ObjetivoClaseMedia beatificacions i la #majoriasilenciosa virtual

El programa El Objetivo parla avui de la classe mitjana, com cada cop més s'empobreix, es dilueix, fruit de la crisi. Això, contraposat a les paraules de Montoro afirmant que els sous a Espanya pugen, mentint. I han aprofitat per repassar algunes veritats a mitges de Montoro per desacreditar els arguments dels altres. Un ministre que hauria d'haver deixat de ser-ho fa temps.

Avui a Tarragona s'ha celebrat la beatificació de més de 500 màrtirs de la Guerra Civil en temps convulsos, de persecució religiosa, i associats de forma interessada a una persecució de la República, una persecució oficial. L'acte ha estat criticat per la manca de reconeixement per part de l'Església -ja que no ho ha la Conferència Episcopal Espanyola- de la connivència amb el franquisme i les morts que va comportar, un cop guanyada la guerra. El ministre de l'Interior deia que això no tocava avui, que no tocava parlar de temes polítics. Però, ell, polític, hi era, com altres ministres i polítics, com el president de la Generalitat. Tocava o no? No sé si Artur Mas havia de ser-hi, no hi entro però, l'Església ha de posar al seu lloc les coses.

Ridícul veure Alícia Sánchez Camacho dient que la majoria silenciosa existeix i que s'ha fet sentir, que hi ha una majoria que no vol la independència. Després d'ahir hauria pogut ser més humil i no tant mentidera.