dimecres, 23 d’octubre del 2013

Les portades dels mitjans

La portada de La Gaceta d'ahir dimarts era, com acostumen a fer els mitjans de dretes quan les coses no es fan com ells volen, insultant. Una bandera europea amb una de les estrelles envoltada pels símbols d'ETA. La d'ABC posava en dubte els drets humans que s'han de garantir fins i tot per als terroristes. És més demòcrata i més solidari amb les víctimes qui trinxa el Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg per haver fet complir la llei? Crec que no. El problema és que el PP ha fet durant anys de les víctimes una eina política i s'ha trobat ara que això no era possible perquè no complir la sentència tindria conseqüències.

Detall de la portada de La Gaceta és el titular a sota que diu que les relacions comercials entre Espanya i la Xina tenen encara marge de millora. Un exemple del cinisme i de la hipocresia. Els règims comunistes no eren diabòlics, no eren règims inhumans? No comments.

El cap de setmana s'ha organitzat una manifestació contra el compliment de la sentència, a la qual acudiran polítics del PP, entre els quals he escoltat que Esperanza Aguirre. Un exemple, tot un exemple de respecte de les normes del joc, aquest eufemisme que tant utilitzen.