diumenge, 27 d’octubre del 2013

AVT contra Estrasburg

Avui manifestació de l'AVT per rebutjar la sentència del Tribunal dels Drets Humans d'Estrasburg. Amb el suport de destacats membres del PP, partit que ha estat esbroncat, per cert. I amb presència de simpatitzants franquistes, sembla. El PP fa temps que quan la justícia no li dóna la raó, posa en dubte la validesa dels seus actes, de les seves decisions. Aquest cop no ha pogut fer res més que tragar i complir i ara, aquells a qui ha estat durant anys alimentant amb consignes per desgastar el nacionalisme basc i al PSOE, no en tenen prou. La llei està per complir-la però, li demanen que faci excepcions, que se saltin a la torera, mai més ben dit parlant d'Espanya, la llei.

El ministre de l'Interior dóna crèdit a qui vol incomplir la sentència dient que aquesta no afavoreix els drets humans. Escoltava González Pons també amb un discurs crítica cap a la sentència. La pedagogia ha estat absent durant anys. En cas contrari tothom entendria que els delinqüents han de complir el temps de pena que marca la llei i que no es pot utilitzar la llei per a l'interès propi, i encara menys, no es pot utilitzar la llei per venjar-se.

A Catalunya diu una enquesta publicada pel Periódico, que si hi haguessin eleccions les guanyaria ERC, amb una mica menys de suport que al maig, seguida de CiU, i seguida de Ciutadans. PSC i PPC quedarien relegats a 5è i 6è lloc, respectivament, darrere d'ICV. Ciutadans guanyaria adeptes en perjudici del PPC però, és una cosa incomprensible. Vist lo que passa entre Espanya i Catalunya, Ciutadans ha de guanyar suport? Hi ha realment tant votant radicalment espanyolista a Catalunya? Sembla que sí.