dilluns, 28 de maig del 2012

#Bankia, deute, patapum! #crisi

Bankia es fot una patacada a la borsa, la prima de risc arriba als 511 punts, i Rajoy ens diu que no hi haurà rescat bancari espanyol, ni que cap autonomia no farà fallida. Però, els missatges de Rajoy no ens els podem creure perquè el discurs s'ha anat modulant des de que va entrar al govern, sense tenir en compte tot allò que no ha dit.

Sembla que Europa estaria preparant un pla per crear un fons de garantia dels dipòsits bancaris en el context europeu i que salvaria i controlaria les entitats en fallida. Llàstima que això no s'hagi aprovat mai i que potser arribi tard per a Espanya. Ep, potser m'equivoco i no és tan bona idea.

Notícia positiva. Ahir la Marató per la pobresa, de TV3, va aconseguir recollir més de 4 milions d'euros. Tenia el dubte sobre si s'aconseguirien molts diners, per la crisi que tenim tant assumida i perquè, també ho hem de tenir en compte, no estem a tocar de Nadal. Per sort, les aportacions han estat nombroses. Alguns no hauran col·laborat perquè no estan d'acord amb la Marató però, com deia en un altre apunt, tota ajuda és bona i en aquest cas, el benefici que suposa donar diners passa per davant d'altres coses, com la denúncia de la hipocresia del món polític.