dilluns, 26 de març del 2012

Patxi López i el pacte fiscal, i pagar per circular? #pactefiscal #crisi

QR CodeVeig el titular i no m'ho puc creure. El president del govern basc, Patxi López, avisa CiU, i Catalunya en general, que el pacte fiscal trenca la solidaritat a Espanya. Suposo que després d'aquestes declaracions iniciarà el procés per cancel·lar el concert econòmic basc i fer d'Euskadi i Navarra dues autonomies amb el mateix autogovern que la resta. Ho suposo perquè aquesta seria la forma d'actuar coherent d'algú que diu això del pacte fiscal.

Marc Vidal diu a Twitter que el fons de Garantia de Dipòsits es quedarà a zero amb la venda del Banc de València i, per tant, si hi ha alguna entitat que fa fallida aniran mal dades. Vinga, diner públic per a uns mentre es retalla per a altres.

El president de la patronal de constructores espanyoles vol que es cobri per circular per totes les carreteres d'Espanya per poder tal de poder fer-ne el manteniment i construir-ne de noves. S'ha de tenir barra. Per començar, a Catalunya, per exemple, portem molts anys pagant per poder circular ràpid per autopista. Fa relativament pocs anys que anem veient com creixen els quilòmetres d'autovia, i a un ritme lent. D'altra banda, de ben segur que pagaríem per circular i el manteniment es faria on es faria, i les carreteres del territori o les carreteres dels poblets de muntanya continuarien en l'oblit. I a més, no ens enganyem. L'únic interès d'aquesta gent no és poder tenir les carreteres com cal si no guanyar diners. I aquesta mesura els garantiria negoci, encara que fos escanyant les butxaques del personal. Quina gent.

Help those suffering in the Horn of Africa