divendres, 16 de març del 2012

Els càrrecs dels familiars #crisi #política

Ahir el marit de María Dolores de Cospedal, número 2 del PP i presidenta de Castella La Manxa, va renunciar a presidir Red Eléctrica Española després de fer-se públic el càrrec que presidiria, es veu que per pressions del propi partit. El PP, el partit del bon govern, no se salva de col·locar a familiars i amics, tal com explica la Cadena Ser. Cospedal no tenia cap objecció sobre un càrrec que li reportaria al seu marit entre 130.000 i 180.000 euros? Després demanen austeritat.

El president del BBVA, tal com fa també el del BSCH, demana més reformes, més retallades vaja. Sobta que un banquer, que hauria de mostrar major humilitat, vists els problemes de la banca, sufragats amb diner públic, demani més ajustaments.

L'1 d'abril 6.800 interins tindran un 15% menys de jornada. El problema és que també tindran menys sou. Si tenim en compte que són administratius i subalterns, podem imaginar quin sou els quedarà. I com moltíssima gent, al final del mes els bancs no els perdonaran el 15% de la hipoteca, per exemple.

El Confidencial publica un article sobre l'ambigüitat del PSOE amb la vaga general. I és que no saps ben bé si hi donen suport o no, perquè per una banda uns es mostren en contra de la vaga i donen suport als sindicats, i de l'altra diuen que els càrrecs electes el dia 29 aniran a treballar. El partit socialista OBRER hauria de fer vaga. Ara bé, el mateix partit va patir una vaga general per les seves mesures poc a favor dels obrer. No és estrany doncs, que siguin ambigus.

Help those suffering in the Horn of Africa