dissabte, 3 de desembre del 2011

Inauguracions a #Amposta, patiment a l'#Aldea i #Rajoy que ja parla #crisi

Avui s'inaugura Fira Amposta, les festes d'hivern de la ciutat, i que duraran d'avui fins el dia 8, malgrat que hi havia rumors sobre si duraria més i si començaria ahir. L'inaugurarà Oriol Pujol, un amic polític del govern municipal però, no pas una personalitat destacable de les que normalment haurien d'inaugurar la Fira. Però, les majories absolutes ja ho tenen això. I la Fira s'inaugura el mateix dia que el president Mas ha vingut a inaugurar el Museu de les Terres de l'Ebre, el fins fa poc ha estat el Museu del Montsià, un cop remodelat., i la nova residència del Centre de Tecnificació Esportiva. Dia d'inauguracions, dia de polítics, dia d'esperonar per encarar el futur.

Aquí al costat però, a l'Aldea, continuen amb el patiment pel bloqueig dels comptes dels usuaris de la secció de crèdit de la cooperativa, vinculada a Caja Madrid i que, segons sabíem ahir pels mitjans, no podran acollir-se al fons estatal per poder recuperar els seus diners. Caldrà veure com es resol el tema o esperar que les promeses fetes avui pel conseller Pelegrí es materialitzin i tinguin efecte.

Temps de crisi, canvi de govern, i Rajoy que ha parlat per primer cop des de que va guanyar les eleccions per dir que la situació és molt difícil. Comencen els missatges per preparar-nos per a la gran clatellada quan comencin a governar oficialment.

Help those suffering in the Horn of Africa