divendres, 30 de desembre del 2011

Concert amb Luis Serrano Alarcón a #LaLiraAmpostina, la força de #Twitter i la igualtat davant la llei

Aquesta nit celebrem a La Lira el concert del cicle de directors convidats amb Luis Serrano Alarcón. A la tarda darrer assaig i a la nit concert. Obres importants que perfectament podrien ser per al repertori del concert a la plaça de Festes Majors. Hem tingut només dues setmanes per assajar però, la feina ha estat intensa. I Serrano ens ho ha posat fàcil.

Però, l'actualitat continua. El País publica un reportatge sobre la força que tenen les xarxes socials, en concret Twitter, per condicionar l'acció de governs i empreses. La no aplicació de la llei Sinde, la retirada d'anunciants de la Noria, la retirada d'un llibre que pretenia explicar com curar l'homosexualitat, són exemples de la força que pot tenir la xarxa quan un missatge s'amplifica retweet a retweet.

Llegeixo que CiU és l'únic partit que justifica la presidència de l'ICS en la persona Josep Prat, malgrat ser directiu d'USP Hospitals i del hòlding Innova. Com ja he dit altres cops, a banda de ser èticament reprobable la compatibilització dels càrrecs, a banda de fomentar les sospites del camí cap a la privatització, si fos un altre partit que governés a la Generalitat, CiU hauria posat el crit al cel o no?

I acabo. Deia el rei al seu missatge de Nadal que la justícia és igual per a tothtom. Discrepància absoluta quan el cap de l'Estat és una excepció a la regla, quan el seu càrrec és per motius de naixement, no per elecció democràtica. Però, a més El Confidencial publica una notícia que diu que la monarquia coneixia amb anticipació quin dia s'imputaria Urdangarín, amb la qual cosa va poder-se preparar una estratègia comunicativa per fer un rentat d'imatge a la monarquia que atenués els efectes de la imputació. I diuen que la llei és igual per a tothom.

Help those suffering in the Horn of Africa