dijous, 27 d’octubre del 2011

#crisi Sarkozy, un dia bé, un altre fatal, #PortugalxCataluña i #salut

Després d'acordar que Grècia deixi de pagar el 50% del seu deute, Sarkozy diu que potser Grècia no hauria d'haver entrat a l'Euro. Sarkozy, que fa uns dies deia que Espanya havia fet bé la feina però, que l'endemà va dir que ningú no volia invertir en deute espanyol. Un populista d'èxit que queda en evidència de tant en tant. Però, potser té raó i Grècia hauria estat millor fora de l'Euro. Cal preguntar-se per què se la va deixar entrar. També penso que Espanya potser no hauria d'haver entrat, i més havent-ho fet amb una economia basada en la construcció i el turisme. Primer qualificaven Espanya de miracle econòmic i després la critiquen per tenir un model econòmic que ells mateixos lloaven. Quin cinisme.

Gregorio Peces Barba ha dit en una conferència que Espanya potser hauria fet bé de triar Portugal en comptes de Catalunya quan va decidir donar la independència als primers i mantenir unit el Principat. No crec que ho hagi dit amb mala intenció però, les coses es poden descontextualitzar fàcilment i, tenen conseqüències que s'amplifiquen a la xarxa. A Twitter l'etiqueta #PortugalxCatalunña serveix per riure-se'n i per proposar que es corregeixi la situació, i que deixin que Catalunya sigui independent. Per mi, perfecte.

Acabo amb un video de l'entrevista a Antena Caro a tres membres de la Plataforma per la Salut de les Terres de l'Ebre. Si dubteu sobre les queixes per les retallades, aquí podeu escoltar tants cops com vulgueu arguments que us ajudaran a entendre la situació.


Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa

1 comentari:

Cristòfol miró ha dit...

Val la pena fiar-se d'un home que canvia tan ràpid de parer?