dijous, 13 d’octubre del 2011

#20N Batalletes polítiques 2.0 i #crisi a Portugal

Esteban González Pons ha tractat Rubalcaba de mentider a Twitter per fer-nos creure que ell no ha fet retallades. I li dono la raó. És del PP i està en pre-campanya per González Pons descriu una evidència. Rubalcaba ha format part del govern de Zapatero, el govern que ha retallat sous i ha acordat retallades en la situació dels treballadors, per exemple. Què ens conta Rubalcaba, on es pensa que vivim?

A Portugal el govern vol eliminar l'any vinent les pagues d'estiu i d'hivern de funcionaris i pensionistes, i vol allargar mitja hora la jornada laboral. La retallada de pagues afectarà qui cobri més de 1000 euros. Molt bé. Resulta que si cobres 1000 euros ja ets ric, segur. A veure si encara servirà d'exemple per a la Generalitat o per al proper govern de Madrid. Em pregunto si a Portugal els polítics també gaudeixen de dietes que, pobrets, necessiten per pagar-se els viatges al parlament corresponent, en comptes de pagar-ho del seu sou com qualsevol treballador.

Avui coneixia que dissabte va morir Dennis Ritchie, creador del llenguatge de programació C i un dels desenvolupadors principials del sistema operatiu UNIX. Ha estat una persona important en el món de la Informàtica. De fet, el seu llenguatge de programació almenys quan vaig estudiar jo, em va acompanyar durant la majoria de cursos, a banda dels molts altres que vam utilitzar. Un cop al món laboral el llenguatge C també l'he utilitzat, per exemple, en la programació de microcontroladors. El llibre escrit per ell i Brian Kernigan, conegut com Kernigan-Ritchie i amb títol "The C Programming Language" és allò que en diríem la bíblia de C. Una pèrdua no tan destacada com la de Steve Jobs però, important per la història que deixa enrere.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa