diumenge, 21 d’agost del 2011

Tercer dia de cercavila #LaLiraAmpostina, i l'IVA de la vivenda #crisi

La LiraAhir tercer dia de cercavila, dia de visita a nous músics i visita a músics que deixen d'estar en actiu -esperem que temporalment-. Si divendres vam visitar Rafel, un dels músics més grans de la Lira, i Agustí Ruiz, ahir li va tocar el torn a Octavi Ruiz, pare del nostre director. Esperem que aviat tornin.

A més, vam anar a felicitar les festes al president de la Lira, un president que ha marcat aquesta dolça època de la Societat -malgrat que la situació econòmica no acompanyi-, a qui cal reconèixer la feina feta i ben feta.

Durant el cercavila ens vam trobar amb la rua de les andròmines que anaven cap al riu per fer la cursa com cada any. Vam interrompre la cercavila per la llarga rua, per les nombroses andròmines. Semblava una mena de carnaval en ple estiu, digne del mateix Vinaròs, si se'm permet l'exageració. Per prendre'n nota.

He llegit en alguns llocs, entre els quals el bloc de Carlos Carnicero, referències a la rebaixa de l'IVA de la vivenda, del 8% al 4%. Sembla però, que això és una avantatge per a les entitats bancàries, cosa que els permetrà treure's de sobre estoc de vivendes però, que no necessàriament es traslladarà al comprador la rebaixa. És a dir, beneficis per als de sempre, a banda de pensar que d'entrada una mesura que novament intenta ajudar el sector del totxo és totalment equivocada.

Help those suffering in the Horn of Africa