dimarts, 16 d’agost del 2011

A la locomotora li falta carbó #crisi, i les locomotores del PP estan rovellades

Avui s'ha sabut que el creixement d'Alemanya, la locomotora econòmica d'Europa, ha estat només d'un 0,1%, cosa que s'ha traduït en pèrdues a les borses. L'Alemanya dels governants insolidaris i xulos amb els veïns poc treballadors del sud no va tan bé com pinten, o això sembla per les notícies. Una mica d'humilitat sempre és bona, sigui per un mateix sigui perquè la realitat obliga.

Germà Bel escriu avui un article sobre les mesures del PP en matèria econòmica quan arribi al govern -que arribarà-. Es pregunta si és broma que el PP es proposi tornar a permetre la desgravació per vivenda, recordant que el 2003 el PP negava més que ningú la bombolla immobiliària. I és que el PP presenta unes propostes que si governés potser serien unes altres. A Espanya, a Catalunya, sovint qui és a l'oposició fa unes propostes oposades a les del govern, per sistema, tot i que de vegades no s'entenen venint del color polític que vénen.

Per cert, via Menéame trobo un article de Público on explica com les solucions contra la crisi que té el PP, allí on governa no funcionen. País Valencià i Múrcia són dos exemples d'autonomies del PP on l'endeutament ha augmentat més que en altres llocs. Però, en canvi continuen guanyant eleccions amb majoria absoluta. Increïble.

Ahir Google va anunciar l'adquisició de la secció de mobilitat de Motorola, amb la qual cosa la multinacional tindrà la capacitat de crear els seus propis dispositius mòbils amb sistema operatiu Android. A més, va inclosa l'adquisició d'un bon grapat de patents amb les quals Google contrarestar denúncies dels seus competidors. Sempre he pensat que Apple és molt intel·ligent creant el maquinari i incloure-hi el programari, tot com un producte únic, cosa que és millor, en part que l'opció de Microsoft, de preferir només vendre programari i quasi obligar-te a comprar-lo mitjançant les llicències OEM amb els fabricants d'ordinadors. Diuen que l'operació de Google podria rebifar el projecte Google TV.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa