dissabte, 13 d’agost del 2011

Denuncien #Google per les imatges dels #Alfacs, i la #xenofòbia a #Salt

Avui la primera notícia que m'ha impactat ha estat la denúncia que els propietaris del càmping dels Alfacs han fet contra Google perquè als resultats de les cerques del navegador apareixen destacades imatges sobre la tragèdia que va tenir lloc als anys 80. Diuen que volen exercir el seu dret a l'oblit. Em pregunto si una empresa pot tenir dret a l'oblit. Desconec si aquesta empresa és la mateixa que gestionava el càmping aleshores. Però, a més, crec que una cosa és el dret a l'oblit i l'altra és, per interessos comercials intentar obligar que els resultats de la cerca no mostrin imatges que no els convenen. És com si els empresaris de llocs turístics intentessin vetar informacions meteorològiques que poguessin ser-los perjudicials. No sí si guanyaran la denúncia però, seria una mala notícia que guanyessin.

La regidora dimitida de PxC a Salt diu que es va equivocar ingressant al partit. És cert que es va equivocar, pot ser que algú no s'hagi adonat encara que el discurs de PxC no és compatible amb la convivència amb la immigració?

Fa gràcia que el ministeri de Defensa digui que no pot pagar programes d'armament de temps d'Aznar, per 26.000 milions d'euros,  i que recentment s'hagi posat sobre la taula un contracte de 5 bucs de guerra per 450 milions d'euros. Espero que no intentaran criticar Aznar per haver signat tants de compromisos.

Segons l'ARA amb Rajoy arribaran privatitzacions en massa i posarà les coses més difícils per a les autonomies. Aquesta darrera política no sé com li sortirà, perquè toparà amb les autonomies que governa el PP, algunes de les quals són les que més problemes econòmics tenen. Sembla mentida que ja tenim assumit el govern del PP, amb majoria absoluta o amb el suport de CiU. En comptes de cercar alternatives a PP i PSOE acceptem el bipartidisme sense més.

I acabo. El conseller Recoder diu que les retallades en salut, educació i benestar social són molt petits comparats amb les retallades en infraestructures. El problema no és només la quantitat de la retallada si no l'impacte que té. Però, el govern dels millors això ja ho té tot controlat...

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa