dimecres, 7 de novembre del 2012

#Obama #matrimoni #crisi i diputats despistats

Ha guanyat Obama. Tothom se n'alegra. S'apunten a la carta guanyadora. La veritat és que m'alegro perquè, entre altres coses, 40 milions de persones no es quedaran sense assegurança mèdica. Ho tindrà complicat, com els primers 4 anys però.

Ahir el Tribunal Constitucional va dictaminar que la llei del matrimoni entre persones del mateix sexe és constitucional. Alguns, com la Gaceta, insisteixen a no voler-ne dir matrimoni. El ministre de l'interior també diu que malgrat la sentència ell continuarà dient que no és matrimoni. D'una banda s'ha de respectar les creences d'una persona. De l'altra, que un ministre es mostri d'alguna manera rebel amb la sentència, quan el PP sempre diu que s'ha de respectar la justícia,... Calla, que això només passa quan la justícia sentència a favor de la seva opinió!

Espanya no complirà els objectius de dèficit segons la UE, i fins prediu que serà més alt el 2014 que el 2013. Més retallades, més sacrificis que ens demanaran des d'Europa. Ofegats però, complidors amb el pagament del deute, així s'ha de ser. Avui al 33 el programa Singulars hi serà Alberto Turiel, expert en la crisi energètica, i que no ens deixarà gaire tranquils amb el futur que ens espera. 

Per cert. Llegeixo que hi ha 50 diputats que han perdut els seus iPad. Que tenim els diputats més despistats del món?