dijous, 29 de novembre del 2012

#crisi #rescat a la #banca i #retallades

Ahir un home es va suïcidar quan anava a ser desnonat, per un deute de 4200 euros. Això el mateix dia que es feia públic el rescat als bancs espanyols, amb una injecció de 37000 milions d'euros. Un rescat que ens costarà a tots molt, malgrat que De Guindos ens deia que no era un rescat i que no tindria més condicions per a la societat. Mentida. Ja sabem que els diners comptaran com deute de l'Estat, no dels bancs. També ahir Bankia anunciava un pla que els reportaria beneficis el 2013, a la vegada que avisava que les persones amb participacions preferents perdrien una part important dels seus diners. Les ajudes a la banca i el sacrifici de la societat, un exemple de la discriminació en aquesta crisi.

Una diputada del PP va i generalitza dient que les famílies que cobren els 400 euros de l'ajut als aturats sense prestació els destinen a comprar-se televisors de plasma. Així les gasten al PP. No haurà estat la primera ni la darrera persona del PP que ha generalitzat per desacreditar col·lectius.

Per cert, l'OCDE demana més retallades a Espanya. Més IVA i acomiadament més barat. Així, ajudant als més desafavorits. Per què sempre les mesures van encaminades a fotre qui més perjudicat es veurà?