dilluns, 12 de novembre del 2012

#alternativainsensata La banca guanya i videos de #campanya #eleccions2012

L'alternativa sensata, personificada en el seu cap de llista, Pere Navarro, qui avui escoltava a la ràdio que no es posicionava clarament contra les paraules de Marcelino Iglesias el cap de setmana, comparant l'independentisme amb el nazisme. Especialitat del PSC, no ser mai clar quan toca contestar les sortides de to d'algú del PSOE. Això era el nou PSC?

El País publica un article explicant una cosa que qualsevol percebia. Durant anys la banca va donar hipoteques a persones que no tenien una seguretat contractual ni uns ingressos suficients, només per cobdícia, per treure bones xifres de resultats.

La banca que, amb menor mesura, podrà continuar condonant deute als partits si és per sota dels 100.000 euros. És normal o no que la gent pensi que els partits fan allò que la banca vol perquè en depenen econòmicament?

Una mica d'humor. Perquè fa gràcia per molt que sigui una manipulació de la realitat. UPyD han fet un video sobre l'independentisme, recordant una escena de "La vida de Brian" on fan una assemblea per conspirar contra els romans i enmig de la crítica comencen a sortir arguments a favor de coses que han fet els romans. El paral·lelisme no aplica, crec però, la paròdia fa gràcia.

I no tant d'humor però, un altre video. El PP ha publicat un video perquè la gent pensi que una Catalunya independent catalanitzarà els cognoms de les persones. No és només que el PP sàpiga que això és una manipulació de la realitat si no que a més a can Rajoy no recorden que durant 40 anys a Espanya allò que semblava massa català es castellanitzava. Pares, avis, i altres familiars d'alguns polítics espanyolistes sí que van procedir a la castellanització de noms i cognoms.