dimarts, 20 de novembre del 2012

#eleccions2012 #25N La credibilitat del PP, les #retallades i el #diamundialdelsinfants

Alícia Sánchez-Camacho a El Món a RAC 1 dient que Artur Mas ha fet allò que havia de fer amb la informació d'El Mundo sobre els comptes a Suïssa. S'ha posicionat com si ella no tingués res a veure, quan fa uns dies en un míting, al seu costat Maria Dolores de Cospedal va utilitzar la notícia per desacreditar Artur Mas. Sánchez Camacho gira el significat del discurs de la presidenta de Castella la Manxa dient que ella volia dir que els territoris no tenen comptes a Suïssa fent referència al fet que el rumor no afectava Catalunya si no Mas. L'ambigüitat o l'art de la manipulació.

Ha fet gràcia que en un qüestionari que fan a tots els convidats dels partits, li han preguntat per Carme Chacón i ha acabat dient que la veu més prop del PP que no pas de Pere Navarro. Jo també.

A Múrcia el copagament dels serveis socials fa que persones amb discapacitat psíquica no puguin ser ateses com cal. Qui fa la llei és evident que no pateix el problema.

El fantàstic decret del govern espanyol per "solucionar" el problema dels desnonaments no fa més que allargar-lo. Llegeixo que la banca continuarà cobrant interessos durant la moratòria de 2 anys que puguin obtenir les persones que compleixin amb les restriccions imposades per accedir-hi, i que la subhasta no s'aturarà. És, simplement, una mesura temporal per calmar ànims però, no per solucionar el problema. Les persones amb moratòria en dos anys es trobaran el mateix problema, o més gros. Il·luminats al poder.

Preocupació -no sé si per als poderosos- de l'augment del 45% de la pobresa infantil entre 2007 i 2009. Espanya, líder d'Europa. Una mala notícia avui, dia mundial de l'infant. Al món, cada dia moren 19000 infants per causes evitables. La tercera part, per desnutrició. Per això els infants del tercer món celebren els dies de vida i no els aniversaris.