dissabte, 18 de juny del 2011

Èxit de #LaLiraAmpostina amb #Serrat, i dia d'#oposicions

La notícia del dia per a la gent de La Lira és l'èxit d'ahir del concert per ajudar l'escola de música amb la col·laboració de Joan Manuel Serrat qui va cantar dues cançons. Avui els mitjans destaquen que és el primer cop que Serrat cantava acompanyat d'una banda de música -fins ara ho ha fet amb orquestra simfònica però, no amb banda-. De fet, i seria il·lusionant si fos així, la informació a la ràdio deia que el concert d'ahir podria ser l'aperitiu d'un concert de Serrat amb La Lira a Amposta. Encara aniria més enllà, no seria bonic anar, per exemple, al Palau de la Música o al Palau Sant Jordi per fer un Serrat Sinfónico 2 amb La Lira, amb una banda?

A sota teniu el video de l'entrevista que Diana Mar va fer a Joan Manuel Serrat dijous per al programa Dixa'm vore de del Canal TE. L'Agència Catalana de Notícies ha publicat un video amb el resum del concert, un resum per a la història.

L'altra notícia del dia per a moltes persones avui és que ha estat dia d'oposicions. A les Terres de l'Ebre no hi ha tribunals, amb la qual cosa els més de 1000 aspirants ebrencs han de desplaçar-se com a mínim fins Tarragona per fer les proves. Una manca de consideració important.