dimarts, 8 de març del 2011

#igualtat #crisi #política #Amposta Dia de la Dona Treballadora, Ebre TV a la carta

Avui ha estat el Dia de la Dona Treballadora, un dia pe reivindicar la igualtat però, que malauradament passa i l'any vinent tornarem a veure, escoltar i llegir les mateixes reivindicacions. Una igualtat que costa d'aconseguir.

La Marfanta comenta la posada en marxa de l'Ebre TV a la carta. El mitjà ebrenc és pioner en presència a la xarxa i ara sí que podem dir que agafa un camí d'obertura i de mitjà 2.0.

Avui a la cadena Ser ha hagut un debat entre els candidats a l'alcaldia d'Amposta dels tres partits amb representació al consistori. No he pogut escoltar-lo si no llegir una referència al problema del finançament de les escoles de música de La Lira i de La Filha. El que he llegit venia a dir que l'alcalde ha dit que es proposarà un servei municipal de música amb adjudicació directa a les escoles de música i amb una assignació econòmica per alumne. Fins que no veiem la informació més concreta i es publiqui l'acord a mi em pot semblar perfectament que estem parlant del mateix que es parlava amb l'anterior conseller però, amb un nom una mica diferent. Espero impacient els detalls.

La crisi del sector del motor ara és notícia amb la possible marxa de Piaggio, propietària de Derbi, a Itàlia, malgrat que CCOO recorda l'empresa que es van comprometre fa un any a mantenir la planta de Martorelles. El sector del motor no pot ser indefinidament un sector ajudat pel govern, perquè es creen greuges comparatius amb altres sectors, com ara el del moble a l'Ebre, per dir-ne algun. A més, les ajudes no asseguren res perquè només cal veure com han anat els successius EROs al sector de l'automòbil a Catalunya.

Per cert, el preu del petroli llegeixo que ja no puja si no que baixa. Ara veurem si tan ràpid com puja el preu, aquest baixa en conseqüència.