dilluns, 7 de març del 2011

#crisi #trànsit #política Ja anem a 110

Avui ja anem a 110 per autopistes i autovies, per si algú no se n'havia assabentat. Tema del dia als mitjans, inevitablement. L'altre dels temes del dia ha estat l'ingrés a l'UCI del ministre Rubalcaba per una infecció d'orina. Esperem que millori aviat.

Parlant de salut, les retallades -o no retallades- continuen d'actualitat. A Girona el conseller de Salut ha dit que com a mínim fins el 2020 el nou hospital Dr. Trueta no estarà acabat i operatiu, perquè trigarà 8 anys a construir-se i com a molt aviat, fins el 2012 no hi haurà projecte. A veure si amb una mica de sort també comença a concretar i diu a partir de quin any es pot confiar a tenir un nou hospital a les Terres de l'Ebre.

A Amposta hi ha crítiques a CiU per aturar les seus dels estudis d'INEF a Amposta i a Cambrils. Si bé l'equip de govern pot tenir raó en criticar l'actitud d'alguns quan es va demanar ser seu dels estudis, també és cert que, encara que governi un partit del mateix color a Catalunya, s'espera que si és tan important com abans tenir els estudis aquí, es defensi com a mínim igual d'aferrissadament que abans. I així amb tantes altres coses. Veurem si CiU d'Amposta i de Tortosa són tan bel·ligerants amb el govern català com ho han estat amb el tripartit.