divendres, 25 de març del 2011

Adéu a #Teixidó, precampanya i cimera sobre la #crisi

Com deia al meu bloc, avui és un dia trist per a la cultura ebrenca, amb la mort del darrer cantador de jota del segle XX, Teixidó.

A Amposta continua la precampanya. L'Ajuntament, bé fa inauguracions, com la del Parc dels Xiribecs de demà, o visita obres, com les de l'aparcament de la plaça del Mercat. Legítim, legal però, una pràctica que algun dia s'hauria d'acabar, la de córrer a inaugurar o prometre inauguracions abans de les eleccions, i no m'importa qui ho faci.

La conferència recent de l'alcalde ha aixecat ampolles a l'oposició. I és que Manel Ferré obvia d'on vénen els diners per a molts dels projectes fets a la ciutat. Critica els plans Zapatero però, per l'altre costat para la mà per aprofitar-ne els diners i arreglar carrers o fer un auditori, per exemple. I quan el governs dels millors, el govern dels seus, atura un projecte com el de l'INEFC a Amposta, cerca ERC com culpable perquè segons diu no van dir res de poder ser seu dels estudis en el seu moment.  O les coses no els van bé a les estimacions de vot o és que simplement són així, que no han canviat, i que tota crítica no és acceptada i només accepten lloances. Per a les lloances ja tenen als seus, que no se n'estan. Els seus, que demanen objectivitat i no la practiquen mai a l'hora de criticar el govern.

Mas ha sortit satisfet de la seva cimera anti-crisi. No sé si això és bo o dolent. A veure si amb temps podem veure què en surt i opinar.