dimecres, 30 de març del 2011

#crisi Retallada de #Salut, nou problema a #Ascó, #Pujol l'independentista i Chacón vol substituir ZP #política

Es continuen coneixent les retallades del Departament de Salut. L'Hospital Joan XXIII de Tarragona i el de Mataró podrien reduir el nombre de llits, entre altres mesures. El pressupost de l'hospital tarragoní es redueix en un 16%. Tot plegat preocupant. A veure què ens depara a l'Ebre. No deixo de preguntar-me si es controlaran pràctiques com les d'anar a la teva mútua privada a visitar-te i després anar a fer-te proves a la sanitat pública, carregant part del servei que hauria de donar la privada a la pública. En fi...

Segons llegeixo a l'Ecodiari, la central nuclear d'Ascó I, aturada per recàrrega del reactor, hauria tingut una incidència que hauria deixat fora de servei els monitors que controlen, entre altres, els nivells de radiació de l'edifici de contenció. Un episodi més de problemes a la central de la Ribera d'Ebre, més significatiu amb la situació que es viu al Japó.

Jordi Pujol ha estat notícia avui perquè ahir va dir que no veu altre camí que la independència. De vegades no sé com prendre'm les paraules del president. Perquè quan governava també era categòric i després rebaixava el discurs. Igual que ha fet el seu alumne avantatjat i actual president de la Generalitat. I si a més tenim en compte que vénen eleccions, no se'ns ha d'escapar que qualsevol discurs polític aquests dies no és gratuït.

L'altra notícia del dia és que Carme Chacón s'hauria postulat ja davant del PSC com candidata a substituir Rodríguez Zapatero si aquest anuncia que plega.